Workshop ‘Art to Remember’

Wil je met een groep nabestaanden op een persoonlijke manier vorm geven aan je herinnering aan een dierbare overledene? Heb je behoefte om samen een stap verder te komen in het verwerkingsproces? Tijdens de workshop ‘Art to Remember’ maak je ieder op je eigen manier een herdenkingsschilderij. Door op een creatieve manier te verbeelden wat deze persoon voor je betekent, kun je diepe gevoelens op een zachte manier de ruimte geven. Dit helpt je om verder te komen in het rouw- en verwerkingsproces. Een bijzondere workshop waarin je een uniek aandenken maakt aan de overledene en je jezelf troost en ondersteuning biedt.

foto Verwerking 2

Hoe ziet de workshop eruit?

Deze workshop begint met een korte uitleg over het schildermateriaal, de opzet van een schilderij en kleurgebruik. Daarna begeleid ik iedereen om op een zachte manier contact te maken met de overledene. Op basis daarvan gaan jullie aan de slag met je eigen herdenkingsschilderij. Tijdens de workshop is er veel ruimte voor individuele begeleiding van het schilder- en verwerkingsproces. Aan het eind van de workshop is er de mogelijkheid om de persoonlijke herdenkingsschilderijen met elkaar te delen en indien gewenst ook het persoonlijke proces.

 

Ik kan voor deze workshop een ruimte in de buurt van Mijdrecht huren, maar ik kan ook naar een geschikte locatie bij jullie in de buurt komen.

Als je interesse hebt om deze workshop met een groep nabestaanden te volgen, neem dan contact met me op. Daarnaast maak ik ook herinneringsschilderijen in opdracht. Meer informatie op Art to Remember.